WIJ ZIJN TCD.

Een communicatiebureau gespecialiseerd in Nederlandse bedrijven die actief (willen) zijn op de Duitse markt. Samen maken we merken, concepten en campagnes.


Wie zijn wij:

The Creating Dutchman is het strategisch en creatief communicatiebureau dat zich specialiseert in bedrijven die de stap van Nederland naar Duitsland maken. Hiermee ontzorgen we bedrijven op alle gebieden van strategische en creatieve communicatie. Ook geven we advies over de juiste vervolgstappen, aangezien de cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland soms een stuk groter zijn dan verwacht.

Hierin ligt juist ons specialisme, van het schrijven van een communicatieplan, het ontwikkelen van een creatieve strategie of het doorvertalen van lopende campagnes. Samen kijken we hoe we op de beste en meest effectieve manier uw bedrijf goed kunnen laten slagen in Duitsland.

Bel ons nu!

Ons team:

Wij zijn Finn Passchier en Max Straatsma. Al jaren zijn wij actief in de communicatiewereld. We werken voor zowel Nederlandse als Duitse klanten, waaronder Ballorig, het Kröller-Müller Museum en Terrado. Met The Creating Dutchman leggen we onze focus op de Duits-Nederlandse markt. We zien dan ook dat hier nog veel ruimte is voor verbetering. Met onze brede kennis van de Duitse markt en de beheersing van de Duitse taal, zijn wij uw eerste stap om samen de grens over te gaan.

Om bedrijven goed te ondersteunen, hebben we diverse partners waarmee we samenwerken. In alle disciplines hebben we een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners. Variërend van videografen en markt scanners tot aan Duitse distributiecentra en professionals op het gebied van webdevelopment.

Bel ons nu!
We komen graag met u in contact!

Maak hieronder een (gratis) vrijblijvende afspraak

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.