Wij zijn TCD.

Een communicatiebureau gespecialiseerd in Nederlandse bedrijven die zich begeven op de Duitse markt. Samen maken we merken, concepten en campagnes.

Wat we doen:

Graphic Design

Een passend ontwerp voor ieder merk en bedrijf.

NL - DE

Samen gaan we grensoverschrijdende uitdagingen aan.

Social Media

Doelgroep op de juiste manier aanspreken via online kanalen.

Strategie

Met innovatieve strategieën bereiken we het maximale.

Campagnes

We creëren en faciliteren campagnes van A tot Z.

Reliable Results

Wij verzorgen een rapport over het effect van de campagnes.

TCD is een Nederlands bedrijf, die zich heeft gespecialiseerd in bedrijven die de stap maken of hebben gemaakt naar Duitsland. De Duitse markt werkt anders dan de Nederlandse markt. Zo communiceren de Duitsers anders, heb je te maken met andere wet- en regelgeving en is er in Duitsland een andere cultuur.

We denken met je mee en dagen je uit het beste uit je bedrijf te halen. Samen kijken we naar je huidige propositie, positionering en doelgroep. Maar ook onderzoeken we de laatste ontwikkelingen in de markt. Alle informatie wordt geanalyseerd

Op basis van de onderzoeksresultaten en het advies, schetsen we een passend concept. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe visuele identiteit, vernieuwde website of een campagne zijn.

Het concept is uitgewerkt en wordt doorgevoerd in de huidige en nieuwe communicatiemiddelen. Voorbeelden hiervan zijn: campagnes, website, print, huisstijl, logo, drukwerk, social media, branding, advertentie en meer.

Partners x TCD:

TCD werkt in alle disciplines samen met een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners. Variërend van videografen en 3D-animatoren tot aan SEO specialisten en professionals op het gebied van webdevelopment.

Copywriting

Audio Editing

Webdevelopment

3D Design

Fotografie

Film